Zasladite početak školske godine uz Brionka kolače


Rujan gotovo uvijek predstavlja kraj ljetnih dana i morskih avantura. Iako je kalendarski ljeto još uvijek prisutno, rujan sa sobom nosi i prve školske dane, a samim time i nove avanture u školskim klupama. Dok nekima to predstavlja nove izazove, drugi se malo teže navikavaju na ponovna ranojutarnja buđenja. Kako bi se sve to ipak malo olakšalo, zasladite te prve školske dane uz Brionka kolače!

Rijetko tko može odoljeti slatkim specijalitetima koji gotovo uvijek izmame osmijeh na lice pa zašto ne olakšati početak nove školske godine uz odlične kolače!

Brionka – vodeći istarski  proizvođač pekarskih i slastičarskih proizvoda – mislila je na Vaše mališane, ali i one malo veće, te im želi zasladiti ove – nekima mrske, nekima vesele – školske dane! Razni kolačići s kremastom teksturom kojima će se zasladiti svako nepce ili možda krafne zbog kojih nitko neće razmišljati o školi već samo o nadolazećem Halloweenu pa će svi ti školski dani proći za tren oka! Koji god bio Vaš izbor, osmijeh na licu Vašega đaka je zagarantiran!

Školski dani donose nova prijateljstva, nove izazove i znanja, kao i nove pobjede, a kako bi se lakše savladalo sve što ti dani donose, zasladite nepce svojih đaka – tako će ranojutarnja buđenja biti lakša uz miris slatkih kolača, a školski odmor odlična prilika za razgovor i upoznavanje uz kušanje novih okusa vanilije, čokolade ili voća!

Započnite novu uspješnu školsku godinu, zajedno sa svojim đakom, uz slatke i ukusne Brionka slastičarske proizvode!