Brionka je vodeći istarski proizvođač i opskrbljivač  u okvirima pekarske, slastičarske i tjesteničarske djelatnosti. 

Od samih početaka 1942. godine pa do danas, poduzeće se gradilo u skladu s potrebama i zahtjevima potrošača te se odlikuje prepoznatljivom kvalitetom svojih proizvoda. Danas je to suvremeno organiziran sustav koji sinergijom tradicije i modernih tehnologija udovoljava svim zahtjevima i potrebama, kako maloprodajnog, tako i veleprodajnog tržišta, za prvenstveno pekarskim i slastičarskim proizvodima. 

Priprema naših proizvoda uključuje pažljivo odabrane domaće kvalitetne sastojke, izvornu recepturu te mnogo truda i ručnog rada naših vrijednih radnika. Naši pekarski i slastičarski majstori u neprestanoj su potrazi za novim proizvodima, oblicima i kombinacijama uz različite sastojke, a sve kako biste osjetili ono najbolje iz Brionke.  

Tvrtka proizvodi širok asortiman s više od 200 vrsta pekarskih i slastičarskih proizvoda te tjestenine koje svakodnevno dostavlja na adrese oko 500 lokacija brojnih poslovnih partnera.  Dugi niz godina tvrtka uživa povjerenje širokog spektra kupaca: od velikih trgovačkih lanaca, preko turističkih poduzeća, do javnih institucija, škola, vrtića, staračkih domova i malih trgovačkih obrta. Dodatnu bliskost s tržištem tvrtka ostvaruje kroz vlastitu maloprodajnu mrežu. Danas je to mreža s više od 20 maloprodajnih jedinica na atraktivnim lokacijama u cijeloj Istri.

Treba naglasiti i da je cjelokupan tehnološki proces proizvodnje pod posebnim nadzorom, koji jamči visoku razinu organoleptičke i mikrobiološke kvalitete Brionkinih proizvoda, što su prepoznali i brojni vjerni kupci. Kontrola proizvoda obavlja se u specijaliziranim ovlaštenim ustanovama.

Redovito se obavlja kontrola mikrobiološke čistoće svih naših proizvodnih pogona i prodajnih objekata. Osim toga, svi su naši radnici pod redovitim zdravstvenim nadzorom.

Ovakva kontinuirana kontrola kakvoće i zdravstvene ispravnosti svih sirovina i poluproizvoda daje za rezultat siguran gotov proizvod visoke kvalitete, u kojeg kupac može imati potpuno povjerenje. Uveli smo standard HACCP, sa svrhom maksimiziranja kvalitete naših proizvoda i povećavanja zadovoljstva i sigurnosti naših kupaca.

Da bi zadržali i povećali udio na tržištu, tvrtka ima za cilj nastaviti stvaranje i njegovanje partnerskih odnosa sa svojim klijentima.  Nastavit će se isticati po kvaliteti, stvarati nove inovativne proizvode, održavati snažan i prepoznatljiv brand u pekarskoj industriji te povećati broj vlastitih maloprodajnih trgovina na atraktivnim lokacijama.

75
godina hranimo Istru
200
ruku mijesi tijesto
100+
vrsta kruha i peciva
100+
vrsta slatkih i snack proizvoda