Brionka » O nama

O NAMA

PAR RIJEČI O NAMA

Uz tradiciju dužu od 75 godina, više od 200 zaposlenih i na 25 vlastitih prodajnih mjesta te više od 200 veleprodajnih partnera, možemo sa sigurnošću reći da je Brionka vodeći istarski i u top 10 hrvatskih proizvođača pekarskih i slastičarskih proizvoda.

NAŠA MISIJA

Pružiti stanovnicima i posjetiteljima Hrvatske najbolje pečenje s poviješću od preko 75 godina

NAŠE VRIJEDNOSTI

Preko 75 godina iskustva s naglaskom na ručni rad i tradicionalnu recepturu

NAŠ CILJ

Stvaranje novih radnih mjesta diljem Hrvatske uz širenje našeg proizvoda među onima koji uživaju u najboljim

O NAMA

Brionka je vodeći istarski proizvođač i opskrbljivač u okvirima pekarske, slastičarske i tjesteničarske djelatnosti.

Od samih početaka 1942. godine pa do danas, poduzeće se gradilo u skladu s potrebama i zahtjevima potrošača te se odlikuje prepoznatljivom kvalitetom svojih proizvoda. Danas je to suvremeno organiziran sustav koji sinergijom tradicije i modernih tehnologija udovoljava svim zahtjevima i potrebama, kako maloprodajnog, tako i veleprodajnog tržišta, za prvenstveno pekarskim i slastičarskim proizvodima.

Priprema naših proizvoda uključuje pažljivo odabrane domaće kvalitetne sastojke, izvornu recepturu te mnogo truda i ručnog rada naših vrijednih radnika.

Naši pekarski i slastičarski majstori u neprestanoj su potrazi za novim proizvodima, oblicima i kombinacijama uz različite sastojke, a sve kako biste osjetili ono najbolje iz Brionke.
75
godina hranimo Istru
200
ruku mijesi tijesto
25
prodavaonice
200+
pekarskih i slastičarskih proizvoda

POGLEDAJ NAŠE PROIZVODE

Tvrtka proizvodi širok asortiman s više od 200 vrsta pekarskih i slastičarskih proizvoda te tjestenine koje svakodnevno dostavlja na adrese oko 500 lokacija brojnih poslovnih partnera. Dugi niz godina tvrtka uživa povjerenje širokog spektra kupaca: od velikih trgovačkih lanaca, preko turističkih poduzeća, do javnih institucija, škola, vrtića, staračkih domova i malih trgovačkih obrta. Dodatnu bliskost s tržištem tvrtka ostvaruje kroz vlastitu maloprodajnu mrežu. Danas je to mreža s više od 20 maloprodajnih jedinica na atraktivnim lokacijama u cijeloj Istri.

Treba naglasiti i da je cjelokupan tehnološki proces proizvodnje pod posebnim nadzorom, koji jamči visoku razinu organoleptičke i mikrobiološke kvalitete Brionkinih proizvoda, što su prepoznali i brojni vjerni kupci. Kontrola proizvoda obavlja se u specijaliziranim ovlaštenim ustanovama.

Redovito se obavlja kontrola mikrobiološke čistoće svih naših proizvodnih pogona i prodajnih objekata. Osim toga, svi su naši radnici pod redovitim zdravstvenim nadzorom. Ovakva kontinuirana kontrola kakvoće i zdravstvene ispravnosti svih sirovina i poluproizvoda daje za rezultat siguran gotov proizvod visoke kvalitete, u kojeg kupac može imati potpuno povjerenje. Uveli smo standard HACCP, sa svrhom maksimiziranja kvalitete naših proizvoda i povećavanja zadovoljstva i sigurnosti naših kupaca

Da bi zadržali i povećali udio na tržištu, tvrtka ima za cilj nastaviti stvaranje i njegovanje partnerskih odnosa sa svojim klijentima.

Nastavit će se isticati po kvaliteti, stvarati nove inovativne proizvode, održavati snažan i prepoznatljiv brand u pekarskoj industriji te povećati broj vlastitih maloprodajnih trgovina na atraktivnim lokacijama.

RECENZIJE

ŠTO DRUGI KAŽU O NAMA?

Svima koji još nisu najtoplije preporučam da probaju pulsku kocku! Savršen proizvod, oduševljena sam!

SARAH PAVLOVIĆ

Zaista najboljiiii! Obožavam vašu potkovu i krofne :)

TIA KLAIĆ

Izvrsne akcije i kombinacije proizvoda.. jako fino :)

SANJA BANIĆ

Moja omiljena pekara vec godinama, definitivno!

JELENA MITROVIC

Od proizvoda pa do usluge savršeno))))

MOIRA VUJIČIĆ

Brionkini svi proizvodi su zaista odlicni

MARIJANA SELAK

veelika pekara u centru Pule, uvijek mi mirise sa ulice :) obozavam vase kolace!

TINA KLAIC

Najbolji kolaci definitivno, moja omiljena pekara u gradu :D

MATEA LUKAS

Godinama moja omiljena pekara, svee pohvale!! :) :)

LANA RUPERT

Brionka je bila i ostala number one

BLAZENKA TOMICIC