ZAPOČNITE SAVRŠEN DAN S NAMA!


Brionka je vodeći istarski proizvođač pekarskih i slastičarskih proizvoda, čemu treba dodati još i proizvodnju tjestenine koja je neizostavni dio istarske kuhinje.

Za vas svaki dan pripremamo različite vrste kruha, peciva i finih peciva koje će osobito razveseliti vaše najmlađe na putu do škole. Za to vrijeme vi možete uživati u omiljenom bureku ili croissantu s voćnim nadjevom. Nakon napornog dana na poslu zasladite se proizvodima od lisnatog ili dizanog tijesta, neodoljivim kolačima ili domaćim keksima.

Za pripremu proizvoda koriste se samo provjerene, domaće i svježe namirnice. Napredna tehnologija u kombinaciji s tradicionalnim recepturama ključ je poslovnog uspjeha. U proizvodnji peciva, slastica i tjestenine Brionka djeluje u skladu sa zahtjevima i potrebama tržišta. Kvalitetu Brionkinih proizvoda prepoznali su brojni vrtići, škole, starački domovi, turistička poduzeća, trgovački lanci i ostali obrti koji svakodnevno uživaju u vrhunski pripremljenim, najukusnijim pekarskim proizvodima i slasticama. S ciljem unaprjeđenja djelatnosti pekarski i slastičarski majstori svakodnevno istražuju i stvaraju nove kombinacije okusa, kako bi vam Brionka pružila ono najbolje. U konačnici uvijek postavljamo visoke standarde jer je važno kupcima pružiti vrhunski proizvod, osobito kada se radi o svakodnevnim potrebama kućanstva, a naš cilj je zadovoljiti baš sve Vaše potrebe i želje kada su pekarski i slastičarski proizvodi u pitanju.