Brionka » Započnite dan Brionkinim kroasanima i šalicom kave

Započnite dan Brionkinim kroasanima i šalicom kave


Kišna jutra i magla – to je ono što nam ovi jesenski dani donose i što čini ustajanje iz kreveta i izlazak iz tople kuće uistinu teškim i izazovnim. Iako je takve dane zaista teško uopće započeti, uvijek možete računati na svog najdražeg jutarnjeg partnera – Brionku!

Kako olakšati rana buđenja i započinjanje dana kada izgleda kao da je sve protiv Vas? Upravo tu na scenu dolazi zanosna, ukusna i neodoljiva Brionka koja Vam nudi Pariz svako jutro kada kročite započeti svoj dan, a ima li ljepšeg načina za to od ukusnih kroasana i šalice kave?

Kroasan – klasičan, hrskav i nježan, te nevjerojatno ukusan, poslastica je koja je voljena u svim oblicima, a danas i s najraznolikijim punjenjima i dodacima. Sloj po sloj njegova tijesta izrađen je s nježnošću i pažnjom, upravo kako bi Vam ponudio izuzetno mekanu unutrašnjost uz zvuk hrskanja njegove prekrasne vanjštine. Naravno, što bi bio kroasan bez okusa kave? Savršeno sjedinjene nijanse i arome kave samo naglašavaju okuse kroasana i pružaju Vam toplinu potrebnu upravo za idealan početak dana.

Brionka je uistinu najbolji jutarnji i pekarski partner na kojeg se možete osloniti. Krenite u osvajanje još jednog dana uz svoj omiljeni napitak i najdražu poslasticu – kroasan!