Brionka » Ukrasite Vaš blagdanski stol Brionkinim slasticama

Ukrasite Vaš blagdanski stol Brionkinim slasticama


Vaš rokovnik za prosinac je već odavno popunjen? Već ste ispunili sve božićne želje, omotali poklone najljepšim papirom i odradili predblagdansko veliko čišćenje? I naravno, obišli ste advent i odredili službeni menu za naredne tjedne? O, da, upravo sve navedeno ispunjava prosinac i uistinu je teško pronaći vremena za onaj poseban miris kolača koji jednostavno mora ispunjavati kuću za vrijeme blagdana, počevši već od badnjaka! Brionka se pobrinula da Vam olakša tu stavku obaveza u Vašem kalendaru i ima izvrsne slastice za Vaš blagdanski stol!

U Brionkinoj ponudi nalaze se najraznovrsniji mini kolači koji će se odlično uravnotežiti s Vašim željenim slijedom gastronomskih delicija i uistinu će predstavljati točku na i cijeloga menija! Voćni, čokoladni, puni kokosa ili ruma, najraznovrsnijih okusa, nijansa i aroma kako biste zadovoljili sve svoje gastronomske težnje! Naravno, ako ipak težite višnji na vrhu torte, onda je upravo torta idealna za Vaš blagdanski stol. Razne torte bogate su savršenim okusima – sočnima i aromatičnima – i upravo takve su idealne za zaokruživanje cijelog menija. Brionka ima i još par aseva u rukavu – slatki kruh, makovnjaču, orahnjaču i još mnogo toga.

Božić je gotovo iza ugla – Brionka će se pobrinuti za Vaše kolače, a na Vama je samo da njima prekrasno ukrasite Vaš blagdanski stol i tim slatkim delicijama oduševite svoje goste!