Brionka » Tajna Brionka uspjeha – tradicionalna receptura i pomno odabrani sastojci!

Tajna Brionka uspjeha – tradicionalna receptura i pomno odabrani sastojci!


Život često ima svoj recept po kojemu najbolje funkcionira – nekada je riječ o malo više začina ludovanja i zabave, nekada o namirnicama za mir i opuštanje. Koju god recepturu života slijedili, uvijek je riječ o upravo savršenoj količini svih namirnica, začina i tajnih sastojaka koji dodaju ono nešto. Ako Vas zanima tajna uspjeha Brionke, odgovor smo Vam već otkrili – tradicionalna receptura i savršeni omjer svih namirnica.

Kada je riječ o pekarskim proizvodima i slastičarskim delicijama, naravno da je tajna uspjeha najukusnijih zalogaja popis namirnica i određena receptura. U Brionkinom slučaju, namirnice su sljedeće – poštovanje tradicije koja čini temelje njenih brojnih recepata i pripreme najslasnijih zalogaja, dobri majstori koji su svoje znanje, vještine i iskustvo stjecali godinama upravo kako bi Vama ponudili ono najbolje iz stare knjige recepata, kvalitetni sastojci čije specifičnosti, naravno, uvelike doprinose konačnim okusima i nijansama, te suvremena tehnologija koja realizira tradiciju.

Vodeći se upravo tim sastojcima i vlastitom recepturom, Brionka je postavila svoje temelje i postala vodeći istarski proizvođač i opskrbljivač u okvirima pekarske, slastičarske i tjesteničarske djelatnosti. Danas, sinergijom tradicije i modernih tehnologija, svojim kupcima nudi širok asortiman s više od 200 vrsta pekarskih i slastičarskih proizvoda, kao i tjestenina.

Domaći kvalitetni sastojci, izvorna receptura i mnogo truda i ručnog rada vrijednih radnika, čine osnovnu pripremu svakog proizvoda bogate ponude, čineći Brionku najdražim izborom svih uzrasta.