Recepturom i tradicijom u modernom ruhu do najukusnijeg kruha


Kažu da je jutro najljepše doba dana. Upravo ono često igra glavnu ulogu u najljepšim bakinim pričama koje tako rado prepričava unucima. U moje doba, svi bi vrlo rano ustali zbog toplog i mekog mirisa kruha kojeg je naša vrijedna majka s tolikom ljubavlju napravila, započela bi baka, a svi bi oduševljeno gledali s koliko nježnosti o tome priča. Upravo s toliko ljubavi, nježnosti i topline, pekara Brionka brine da se rano ujutro na Vašem stolu pronađe jednako takvo klupko kruha koje će Vas svojom mekoćom, mirisom i okusom pripremiti za novi dan pred Vama.

Vlastita receptura kruha, utkana ručnim radom i tradicijom, čuvana je tajna pekare Brionka već dulje od 75 godina. Od samih početaka do danas, razvijali su najbolji proces proizvodnje za sve svoje pekarske proizvode, a danas je to suvremeno organizirani sustav koji sinergijom tradicije i modernih tehnologija udovoljava svim zahtjevima i potrebama cijelog tržišta. Sama priprema proizvoda podrazumijeva pažljivo odabrane domaće kvalitetne sastojke, izvornu recepturu i mnogo truda i ruku brašna. Upravo najukusniji kruh koji će se naći na Vašem stolu, rezultat je uloženog vremena, truda, kvalitetnih sastojaka i njegovanog znanja utemeljenog na tradiciji u modernom ruhu.

Kako bi Vam dan započeo neodoljivim mirisom kruha koji nježno zavodi, a u isto vrijeme je toliko mekan i ukusan da se jednostavno topi u ustima, uputite se u pekaru Brionka – gdje su kvaliteta i vrlina kruha na prvome mjestu!