Brionka » Pulska kocka – sočnost izvanredne kombinacije namirnica

Pulska kocka – sočnost izvanredne kombinacije namirnica


Slastice definitivno postoje kako bi uljepšale život i donijele onaj poseban osmijeh prilikom kušanja novih glazura u kombinaciji sa savršenim biskvitom i voćem ili kombinacijom tamne i mliječne čokolade ili nekim drugim spojem koji svaku slasticu čini toliko neodoljivom. Nekada se čini da ima previše recepata da ih iskušate sve, zar ne? Zato Brionka za Vas priprema najukusnije deserte i slastice pomnjivo odabrane iz najbogatijih knjiga recepata. Možda nećete uspjeti kušati baš sve slastice, ali Brionka Vam nudi toliki izbor da će Vam se čini kao da jeste!

Od svojih najrazličitijih slastica, Brionka ovaj put ističe Pulsku kocku. O kojoj recepturi je riječ? Brionka je spojila nekoliko nadasve nespojivih namirnica koje zajedno funkcioniraju upravo savršeno dok si međusobno izvanredno komplementiraju. Svježa jabuka, rogač, čokoladna glazura, kakao i cimet – glavne su komponente ovoga kolača koje čine idealan spoj. Rogač svojim specifičnim karakteristikama daje onaj poseban okus i notu, dok jabuka daje svježinu. Kocka, koja sadrži upravo navedeno, prelivena je i čokoladnom glazurom, spajajući tako sve komponente pod svoje čokoladne dražesti.

Bogata okusom, sočna i neodoljiva, Pulska kocka je slastica koja će Vas zaista osvojiti – Brionka je ovdje da Vas upozna s najrazličitijim recepturama slastica i kolača u kojima ćete nesumnjivo uživati!