Brionka » Orahnjača i makovnjača – ukusna tradicija dizanica

Orahnjača i makovnjača – ukusna tradicija dizanica


Bakini stari recepti zaista nemaju konkurenciju! Brionkini kolači temeljeni su na tradiciji te bude najljepša sjećanja djetinjstva, ali i odraslih dana kada se jednostavno zaželite nečega starinskog i ukusnog! Upravo će orahnjača i makovnjača zavesti Vaša osjetila dok se pobuđuju najdraža sjećanja uz najljepše okuse!

Orahnjača je tradicionalno slatko jelo pripremljeno od dizanog tijesta s nadjevom od mljevenih oraha, a makovnjača je sličan kolač punjen nadjevom od maka. Prhke dizanice kako ih rado nazivaju, predstavljene su nevjerojatnom teksturom i bogatim nadjevom koji se međusobno savršeno nadopunjuju, kreirajući onaj krajnji zanos i ekstazu svakog zalogaja. Ukusna i meka sredina, okružena korom pečenom do savršenstva, zaista pobuđuju okusne pupoljke i zadirkuje ih svojim aromama.

Tradicionalna receptura slatkih deserata čini temelje Brionkinih proizvoda – prilikom kušanja, možete upoznati sve tradicionalne nijanse koje su poštovane u najboljim okvirima slastičarskih proizvoda. Orahnjača i makovnjača nesumnjivo će obraniti svoju visoku titulu nad ostalim kolačima i zaista će Vam vratiti ona sjećanja bakine kuhinje za koju zaista nikada nismo preveliki!