Brionka » Kruh pod pekom – bogati atributi okusa

Kruh pod pekom – bogati atributi okusa


Postoje zaista brojni načini pripreme, obrade i pečenja kruha – ako ste ikada pomislili da ste konačno kušali sve, tu smo da Vas razuvjerimo! Novi recepti za kruh pojavljuju se gotovo svakodnevno – bilo u samom načinu njegove pripreme, korištenju određenih sastojaka i žitarica koji su dotada bili nepojmljivi za korištenje, bilo načinom na koji se mijesi tijesto ili peče. Brionka se bavi tradicionalnim načinima s modernim ruhom i rado će Vas iznenaditi pokojom inovacijom, ali pritom njegujući sve tradicionalne vrijednosti. Tako u svojoj ponudi ima izrazito ukusnu tradiciju – kruh pod pekom. Ne, kruh nije pečen pod pekom, ali svojim specifičnostima podsjeća na taj jedinstven način pripreme, a upravo zbog toga dolazi i taj naziv.

Sočan i bogat okusom, kruh pod pekom svojom teksturom zaista privlači i teško mu je odoljeti, a njegova hrskavost kore i nježna sredina tope se prilikom svakog kušanja. Jednom kada ga probate, zaista ćete se teško vratiti na kruh koji već tradicionalno i dugi niz godina predstavlja Vaš prvi izbor.

Specifičan upravo zbog svojih bogatih atributa, kruh pod pekom pruža Vam samo ono najbolje – ukusno, nježno, meko i hrskavo – idealno za svaki pripremljeni menu! Nježna unutarnja mekoća i hrskava vanjska kora stvaraju savršen međusobni kontrast dok polako, ali sigurno, idealno prianjaju uz svaki recept i njegove namirnice!