Brionka » Kroštule – tradicionalni kolač posut šećerom u prahu

Kroštule – tradicionalni kolač posut šećerom u prahu


Tradicija je uvijek rado viđen gost – pogotovo ako je riječ o tradicionalnim i slatkim delicijama koje uvijek iznova zavode nepce. Upravo se još jedan tradicionalni kolač krije u velikoj ponudi Brionke, a možete li pogoditi o kojem kolaču je riječ? Pokušat ćemo Vam pomoći – tradicionalni istarski kolač koji je jednostavan, slatki i hrskavi, a posut je šećerom u prahu! Vjerujemo da Vam je točan odgovor pao na pamet – jer upravo je riječ o kroštulama koje Vam se zasigurno motaju po mislima.

Postoje razni recepti za kroštule, ali Brionka je za Vas pripremila upravo tradicionalne istarske kroštule koje ispunjavaju nekoliko osnovnih pravila – prhke su, jako hrskave i izuzetno ukusne! Naravno, ne smijemo zaboraviti niti veliku ulogu šećera u prahu koji posut po kroštulama aromatično zavodi i samo još dodatno začini svaki zalogaj.

Kroštule su omiljena poslastica koja savršeno odgovara upravo ovim hladnijim danima. Prepustite se njihovim neodoljivim i ukusnim nijansama koje Vas čekaju samo u Brionki – kušajte istarsku hrskavu tradiciju!