Brionka » Kolač od mrkve – zdrava i sočna kombinacija

Kolač od mrkve – zdrava i sočna kombinacija


Povrće u kolačima? O, da! Kombinacija koja je naizgled nespojiva, zapravo čini idealnu poslasticu svih uzrasta. Iako je riječ o možda čudnom spoju, krajnji rezultat je naprosto neodoljiv, stoga Vam Brionka donosi zaista jedinstven i ukusan kolač. Od čega? Od mrkve!

Nevjerojatno sočan i mekan, kolač od mrkve predstavlja savršenu ravnotežu povrća i slatkiša koji se idealno međusobno nadopunjuju, tvoreći zaista pravu fantaziju okusa. Nijanse i arome biskvita pružaju odlične note specifičnoj mrkvi, čineći da se svaki kušani zalogaj doslovno topi u ustima. Zdrav, iznimno sočan, jako ukusan i prekasnog mirisa, kolač od mrkve tradicija je naših baka čiji je recept pronašao Brionku koja ga na najbolji način priprema i nudi svojim kupcima. Uz dodatak jogurta, cimeta i vanilin šećera, kao i još nekoliko namirnica, postiže se savršena ravnoteža s glavnim sastojkom mrkvom, predstavljajući zajedno idealnu slasticu za bilo koje doba dana i za bilo koji uzrast.

Tradicionalna receptura ono je što svakako dodatno začini sve kušane okuse kolača i mini zalogaja koje pruža Brionka – specifični i jedinstveni, puni sočnosti, mekoće i teksture, idealan su spoj nadasve nespojivih namirnica koje u konačnici funkcioniraju savršeno, tvoreći ekstaze okusa i aroma, te pružajući upravo tražene slatko slane nijanse mini slastica.