Brionka » Fritule – male slastice velikog zadovoljstva

Fritule – male slastice velikog zadovoljstva


Prosinac i blagdani – koji se sve atributi vežu za njih? Šal i debeli džemperi, kuhano vino, lampice gdje god se okrenuli, odabir poklona Vašim najdražima i božićna glazba koja uistinu natjera Vaše leptiriće u trbuhu da zapjevaju zajedno s Vama. Ima li ljepšeg doba od ovoga? Ah, ne smijemo zaboraviti niti uistinu posebnu poslasticu koja je također postala sinonim blagdana i uživanja u trenucima. Riječ je o, naravno, fritulama!

Možete li zamisliti šetnju prekrasno uređenim i osvijetljenim ulicama, ušuškani u svoj šal i toplu jaknu, bez da držite ovu malu slasticu velikog zadovoljstva u rukama? Ne brinite, ne morate sate provoditi u kuhinji i tapkati nogom dok konačno dočekate trenutak kušanja ove male delicije, već se samo uputite u Brionku koja Vas čeka s najdražom zimskom slasticom!

Neodoljivi tradicionalni istarski okusi kriju se u fritulama – hrskave izvana, a savršeno mekane iznutra dok se tope na Vašem nepcu i ovo blagdansko vrijeme čine još slađim i ljepšim. Tako slatke, tako ukusne i tako aromatično zavodljive!

Upotpunite blagdanske dane s posebnim doživljajem uživanja u okusu Brionkinih fritula čije će Vas nijanse u potpunosti osvojiti i uistinu ćete osjetiti posebno zadovoljstvo nadolazećih blagdana. Prepustite se uživanju i guštanju!