Domaće štrudle – ukusne, meke, mirisne i uvijek svježe


Primamljivi mirisi koji ispunjavaju dom, toplina kolača u ruci i u konačnici prvi zalogaj koji potakne potpunu euforiju nepca – upravo navedeno vraća u djetinjstvo kada su kušani neodoljivi i jednostavni domaći kolači koji iza sebe kriju dugu tradiciju i najbolje recepte. Ne brinite, ne trebate kemijati i u crnoj knjižici tražiti onaj najslađi recept koji je samo baka znala napraviti, već se uputite u Brionku i vratite se u djetinjstvo Vaših najslađih okusa! O kojemu kolaču govorimo? O domaćim štrudlama, naravno!

Stari, pomalo zaboravljeni recept, koji je pružio toliko zadovoljstvo okusa i hrskavosti kore, sada Vas čeka kako bi Vas zaveo jednakim okusima koji su Vas osvojili kada ste još bili djeca koja su prilikom igre napravila kratku pauzu da odjure kući i uzmu svoj komad ove delicije!

Brionka Vam nudi mekane, mirisne i uvijek svježe domaće štrudle, napravljene po tradicionalnom receptu koji će Vas vratiti upravo u te bezbrižne dane! U ponudi se nalaze klasične štrudle sa sirom, kojima uistinu rijetko tko može odoljeti, štrudle s jabukom i višnjom koje su za najveće sladokusce, kao i štrudle s makom koje malo koga ostavljaju ravnodušnim jer je ipak riječ o slastici kojoj ovo sjeme daje poseban okus i aromu!

Koji god bio Vaš izbor, naravno da nećete pogriješiti – birajte od Brionke svoju najdražu domaću štrudlu koja će Vas svakako osvojiti i vratiti u najdraže dane Vašega djetinjstva!