Domaća tjestenina – miljenica istarske gastronomije


Domaća receptura svakako vlada gastronomskom scenom. Dobro poznati okusi, mirisi i teksture domaćih proizvoda imaju posebnu čar koja uvelike doprinosi konačnom bogatstvu tanjura. Tradicija duža od 75 godina i obilje domaćih recepata Brionke ono su što je danas čini prvim odabirom mladih i starih, a ondje, osim široke ponude pekarskih i slastičarskih proizvoda, možete pronaći i domaću tjesteninu!

Izvorna receptura koja se prenosi naraštajima, pažljivo odabrani domaći, kvalitetni sastojci, vrijedne ruke i uložen trud neuzostavne su komponente domaće tjestenine bogate okusom i nevjerojatne teksture. Kao takva, pomno odabrana i vrijedno izrađena, temelj je brojnih kulinarskih remek-djela koja zavode nepca.

Brionka Vam nudi domaću i tradicionalnu recepturu tjestenine iz čije ponude možete birati između posutica, lazanja ili fuža koji dolaze u pakiranju od 500 g, te šurlica od 400 g i fidelina od 250 g.

Istra je poznata po izvrsnim delicijama u kojima tjestenina igra značajnu ulogu te je ista uistinu miljenica gastronomije te regije. Bogati tanjuri tjestenine s mesom, povrćem, umacima i začinima, posluženi kao predjelo ili glavno jelo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Takva se izvrsnost može postići isključivo odabirom vrhunskih namirnica koje će u svojoj koegzistenciji komplementirati i istovremeno naglašavati jedna drugu s jednim ciljem – zadovoljavanja i najzahtjevnijih okusnih pupoljaka.

Budite sigurni u kvalitetu namirnica koje svakodnevno koristite i zaputite se po Brionka domaću tjesteninu jer – razlika je u nijansma, a nijanse su u kvaliteti!