DESERT ZA VALENTINOVO – ISKAŽITE LJUBAV KREATIVNIM BRIONKINIM SLASTICAMA


Proslava Valentinova gotovo je nezamisliva bez prigodne slastice koja će upotpuniti doživljaj i u kojoj će zaljubljeni zajedno uživati. Osim uobičajeno bogate ponude slastičarskih proizvoda, Brionka povodom dana zaljubljenih osmislila je i posebne slastice koje će zasigurno pridonijeti ugodnoj atmosferi.

U Brionkinim prodavaonicama tako možete potražiti tortu “Valentino” u obliku srca, pripremljenu od svijetlog i tamnog biskvita te neodoljive čokoladne kreme, s biljnim šlagom ili čokoladnom glazurom, ali i popularne “Breskvice” te mali “Minjon” također u prigodnom obliku srca. Naše slastice pripremljene su od pomno odabranih, kvalitetnih sastojaka, inspirirane tradicionalnim recepturama i maštom vrhunskih slastičara te su upravo zato najbolji izbor za desert u sklopu romantične večere ili pak malog slatkog iznenađenja kojeg ćete prirediti voljenoj osobi.

Ništa ne govori glasnije “volim te” od zavodljivih slastica koje izgledom simboliziraju ljubav, a okusom i aromama zadovoljavaju baš svačije nepce. Ovog Valentinova nemojte ništa prepustiti slučaju, već posjetite Brionkine prodavaonice i odaberite najbolje torte i kolače za ovu posebnu prigodu.