Brionka sendviči – odličan zalogaj za sve generacije


Gastronomska scena uistinu obiluje raznim receptima čija je svrha donijeti nove kreacije, okuse i teksture, nove nespojive namirnice u savršenu simbiozu aroma. Ali zašto uvijek komplicirati? Nekada je ipak najbolje okrenuti se klasicima gastronomske scene koji su naizgled jednostavni, dok se bogatstvo krije upravo u sočnosti okusa i teksturi koja nastoji osvojiti sve školarce koji traže zalogaj između satova, radnike na pauzi ili možda bake koje se radosno vraćaju s tržnice i baš žele nešto pregristi – nešto što je pokorilo gastronomiju već odavno i što nikada neće izaći s te scene. Riječ je o sendvičima.

Brionka, već dugih 75 godina, vrijedno radi kako bi mogla dočekati sve učeničke i radničke pauze, kao i iznenadne želje za neodoljivim zalogajima. Osim širokog asortimana pekarskih i slastičarskih proizvoda, u slanoj ponudi svakako se kriju i sendviči! Upravo su oni uvijek rado birani zalogaj, a u Brionki je izbor uistinu velik – različita peciva koja možete birati prema Vašim željama, budući da svako pecivo svojim specifičnostima doprinosi savršenstvu konačnog kušanja, a možete birati i na temelju različitih salama, sireva, ali i dodatnih namirnica poput salata ili možda jaja – Vaš izbor, a Brionkin izazov da Vas osvoji savršenim okusom odabranog zalogaja!

Nekada uistinu nije potrebno komplicirati i pretjerivati. Neovisno o tome tražite li neki zalogaj za vrijeme pauze, stanke, šetnje, između obroka ili samo žudite za jednostavnim jelom bogatog okusa, svakako navratite u Brionku – sendviči za prste polizati!