Hladniji dani i bundeva – kombinacija koja se nikako ne propušta! Pogotovo ako je bundeva glavna namirnica najfinijih recepata. Ne samo da je neodoljivo ukusna, nego je i odlična za Vaše tijelo jer je bogata kalijem i beta karotenom koji je snažan antioksidans, a neka svojstva bundeve su pogodna za jačanje imuniteta i protuupalno djelovanje. Bundeva se može pripremiti na brojne jedinstvene i ukusne načine, a jedan od njih se krije i u vrijednim rukama Brionke koja Vam nudi mekanu i ukusnu kocku s bundevom.
Jesensko zlato prirode, kako rado nazivaju bundevu, vrhunska je i zahvalna namirnica brojnih deserata, no posebna je upravo jedna specifična kocka s bundevom koja nastaje malim slatkim tajnama Brionke. Ovaj mekani i sočni kolač, posebnog okusa i arome, sadrži meso i košticu bundeve te je premazan marmeladom od marelice.
Uputite se u Brionku i kušajte ovu jedinstvenu poslasticu koja će svojim izgledom i okusom zavesti sva vaša osjetila.