Za 12. dane mladog maslinovog ulja u Vodnjanu, stručni tim „Brionke“ osmislio je i proizveo posebnu vrstu kruha „Oliva“ i peciva „Oliveta“.
„Oliva“ i „Oliveta“ su kruh i pecivo sa smanjenom količinom soli i bez aditiva, pogodni za degustaciju mladog maslinovog ulja. Korica im je hrskava i čvrsta, a u svojoj nutrini kriju rahlost i mekoću kojom poput spužve upijaju sve ono što mlado maslinovo ulje ovih dana pokazuje kao uvod u ono što će tek postati, a to je – vrhunsko maslinovo ulje spremno da potvrdi svoju reputaciju na svjetskom tržištu.
Nikada do sada na danima koji slijede, maslinovo ulje nije imalo dostojnog pratioca u smislu da ga prilikom konzumiranja niti jedna namirnica mirisom i okusom ne nadvlada.
Kada otkrijete veličinu u nečem tako jednostavnom kao što je kušanje ulja s kruhom i pecivom, „Oliva“ i „Oliveta“ će postati Vaš izbor a Brionka Vaš odabir.
Tu smo za Vas.