Brionka » AKO ŽELITE NA BRZINU NEŠTO PRIGRISTI, NEKA TO BUDE SIGURAN, UKUSAN I SVJEŽ IZBOR!

AKO ŽELITE NA BRZINU NEŠTO PRIGRISTI, NEKA TO BUDE SIGURAN, UKUSAN I SVJEŽ IZBOR!


Svakoga dana vrijedni Brionkini djelatnici pripremaju brojne neodoljive proizvode prema domaćim recepturama, među ostalim i kvalitetne “snack” zalogaje koji će sigurno zadovoljiti vaše nepce. Ako tražite zalogaj “s nogu”, bilo za početak dana, tijekom stanke na poslu ili kao popodnevni obrok, u našoj ponudi pronaći ćete uvijek svježe bureke i sendviče.

Odaberite bureke različitih oblika – trokut, zvrk ili motani, te različitih punjenja – s mesom, sirom, jabukom ili zanimljivom kombinacijom špinata i sira, koje za vas pripremamo od pomno odabranih kvalitetnih sastojaka. Ono čime se posebno ponosimo je tijesto za bureke koje ručno razvijamo pa je svaki naš burek poseban.

Naša ponuda “snack” obroka uključuje čak 20 različitih vrsta sendviča, pripremljenih od raznih vrsta svježeg kruha i peciva, s brojnim dodacima i punjenjima. Bogati, svježi i mekani pod nepcem, naši sendviči će sasvim sigurno utažiti vašu glad i obradovati vaše okusne pupoljke.

Uživajte u raznovrsnoj ponudi i provjerenim recepturama, domaćim sastojcima i raskošnim aromama i okusima. Posjetite Brionkine prodavaonice i počastite se kvalitetnim i uvijek svježim pekarskim proizvodima s kojima ćete uvijek biti zadovoljni.