Uvijek svjež i ukusan - domaci kruh iz Brionka pekare

Pekara Brionka najveći je istarski proizvođač pekarskih i slastičarskih proizvoda, a svoju uglednu reputaciju i mjesto za stolom u gotovo svakom kućanstvu zaslužila je zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji, inovativnosti, pomnim odabirom sastojaka, ali i jedinstvenim recepturama koje se stalno usavršavaju.

 

U ponudi pekare Brionka pronaći ćete više od 30 različitih vrsta kruhova među kojima ćete zasigurno pronaći nešto po svom, i ukusu vaših ukućana. Osim klasičnog Bijelog i Polubijelog kruha, u našim poslovnicama očekuju vas i Obiteljski, Julin, Pulski, Farmer, Seljački, Graham, Sovital, Bavarski, Alpski, Kukuruzni, Planinski, Kalupino, Carski, Dijabet i Baguette kruhovi a to su samo neki od poznatih proizvoda koji će zadovoljiti vaša osjetila.

 

Kruh iz pekare Brionka radi se s posebnom pažnjom, naročito kada su u pitanju higijenski i zdravstveni standardi, ali i kvaliteta sastojaka na kojoj uvijek inzistiramo. Također, u svojoj ponudi svako malo dodajemo nove i kreativne proizvode kako bismo zadovoljili baš svačiji ukus.

Ako ste u potrazi za uvijek svježim domaćim kruhom koji će vas vratiti u djetinjstvo i svojim mirisom i okusom podsjetiti na onaj “bakin kruh”, onda ne morate ići daleko. Dovoljno je da posjetite jednu od čak 25 poslovnica diljem Istre i odaberete kruh i peciva po svom ukusu.

 

 

 

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra