S Brionkom u školu

Osim za obiteljskim stolom, Brionkini proizvodi postali su omiljeni obrok ili međuobrok brojnim školarcima i roditeljima koji žele biti sigurni da njihova djeca imaju provjereno zdrave i ukusne obroke.

 

Više od 20 Brionkinih prodajnih mjesta diljem Istre, kao i više od 200 poslovnih partnera, omogućuje vam uvijek svježe pekarske i slastičarske proizvode, od raznih vrsta kruha i peciva do krafni, kroasana, bureka, sendviča i brojnih drugih delicija koje vaši mališani mogu nabaviti jednostavno i povoljno na putu do škole.

 

Brionka mjesečno za vas priprema promotivna sniženja i akcije na razne proizvode iz našeg asortimana, a sve to kako bismo učinili vaš omiljeni obrok još dostupnijim i pristupačnijim. Naše uslužno i uvijek ljubazno osoblje pomoći će vam oko izbora, ukazati vam na popuste i akcije te cjelokupno iskustvo uživanja u vrhunskim pekarskim proizvodima podići na sasvim jednu drugačiju, domaćinsku razinu.

 

Užurbani tempo života često ne ostavlja previše vremena za svakodnevnu pripremu „lunch-paketa“, odnosno obroka kojeg ćete ponijeti sa sobom, no zato je tu Brionka koja vam nudi svježe, domaće proizvode spremljene samo od najboljih i pomno odabranih sastojaka.

 

Uživajte u više od 230 različitih Brionkinih pekarskih i slastičarskih proizvoda i počastite se najboljim okusima koji proizlaze iz savršenog spoja tradicionalnih receptura i modernog pekarskog zanata.

 

 

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra