S Brionkom na more!

Ljetna zabava na vodi često zna biti poprilično iscrpljujuće iskustvo koje zahtjeva zdrave zalogaje kojima ćemo napuniti svoje tijelo dodatnom energijom kako bismo cijeloga dana mogli nesmetano uživati u plivanju, ronjenju i raznim drugim morskim aktivnostima.

 

Upravo zato pekara Brionka, najveći proizvođač pekarskih i slastičarskih proizvoda u Istri, za vas svakodnevno priprema uvijek svježe i zdrave obroke, međuobroke i slatke delicije koji će se savršeno uklopiti u vaše ljetno raspoloženje i omogućiti vam nezaboravne trenutke uživanja na plaži bez brige oko toga gdje i kako ćete utažiti glad.

 

Sve što trebate napraviti je posjetiti jednu od brojnih Brionka poslovnica diljem Istre gdje će vas dočekati naše uslužno i uvijek ljubazno osoblje te odabrati između bogate ponude pekarskih proizvoda nešto po svom ukusu. Počastite sebe i svoje društvo nekim od naših ukusnih novih peciva – pletenicom, kajzericom ili žemljom koje ne samo da će vam otkriti svoje raskošne arome i okuse, već će ujedno osigurati zdrav obrok za cijelu obitelj.

 

Ovoga ljeta uživajte punim plućima i punim želucima uz Brionka proizvode spremljene prema originalnim recepturama i od pomno odabranih sastojaka.

 

Uvijek svježe, uvijek zavodljivo – uvijek Brionka!

 

 

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra