Obiteljski kruh – simbol obiteljske tradicije okupljanja za stolom

Obiteljski kruh iz pekare Brionka svoj naziv nije dobio samo zato što zadovoljava potrebe cijele obitelji, već zato što predstavlja simbol obiteljskog okupljanja za stolom i uživanja u zajedničkim trenucima.

 

Kod pripreme obiteljskog kruha, kao i svih ostalih pekarskih proizvoda inzistiramo na kvaliteti namirnica i sastojaka i konstantno podižemo standarde proizvodnje, a sve to kako bismo vam svakoga dana iznova omogućili uživanje u najboljim aromama i okusima svježe pečenog kruha.

Proizveden od visokokvalitetnog brašna i prema našoj vlastitoj recepturi, ovaj polubijeli pšenični kruh osvojit će svačije nepce svojim specifičnim okusom, mirisom, ali i mekanom sredinom i blago zapečenom korom. Osim toga, obiteljski kruh odlikuje se dugotrajnom i postojanom svježinom, na određeni način prilagođava se navikama baš svakog člana kućanstva, a odlično se slaže uz sve vrste jela i brzih zalogaja.

 

Kvalitetu Brionka obiteljskog kruha prepoznali su već brojna zadovoljna domaćinstva, ali i stručni ocjenjivački sud povodom valorizacije Hrvatske Pekarske Kvalitete koji je upravo naš obiteljski kruh nagradio brončanom medaljom za visoka 163 od mogućih 175 bodova.

Potražite i vi domaći obiteljski kruh u poslovnicama najveće istarske pekare Brionka i razveselite svoje ukućane.

 

 

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra