Naša bogata tradicija

Brionka je vodeći istarski proizvođač pekarskih i slastičarskih proizvoda koji već punih 75 godina zadovoljava sve potrebe regionalnog tržišta za kontroliranom kvalitetom proizvoda iz svoje djelatnosti.

 

Spoj bogate tradicije, modernih tehnologija te stručnog i educiranog kadra omogućuje proizvodnju vrhunskih proizvoda prepoznatljive kvalitete, u što se već uvjerilo gotovo svako istarsko domaćinstvo, te brojni poslovni i drugi korisnici koji su prethodno bili u potrazi za proizvodima koji će pružiti savršeno iskustvo uživanja u hrani ili pak upotpuniti neki od vrhunskih gurmanskih zalogaja.

 

Brionka je od samog početka bila ozbiljan proizvođač i opskrbljivač tržišta pekarskim i slastičarskim proizvodima koji je inzistiranjem na visokim standardima proizvoda iz svog asortimana vrlo brzo stekao povjerenje raznih trgovačkih lanaca, ugostiteljskih objekata, hotela, škola, vrtića, staračkih domova, javnih ustanova te drugih poslovnih partnera i suradnika, a s mnogima od njih uspješna se suradnja nastavlja već dugi niz godina.

 

Svojim kupcima nudimo besprijekornu kvalitetu koja se temelji na pomno odabranim domaćim sastojcima, originalnim recepturama, kako tradicionalnim tako i onim inovativnim, te stručnosti iskusnih djelatnika koji svakodnevno ulažu svoj trud i znanja kako bi za Vas pripremili samo najbolje kada su u pitanju pekarski i slastičarski proizvodi te razne vrste tjestenina. Osim toga, naš tim stalno radi na osmišljavanju noviteta i kombiniranju raznih sastojaka kako bismo baš uvijek bili spremni odgovoriti na sve potrebe zahtjevnog tržišta.

 

Ponuda tvrtke Brionka uključuje više od 200 raznih vrsta pekarskih i slastičarskih proizvoda te više vrsta tjestenina koji prolaze strogo kontrolirani proces proizvodnje, zadovoljavajući tako najviše higijenske, mikrobiološke i druge standarde na kojima posebno inzistiramo. Naše proizvode možete pronaći u maloprodajnom lancu s više od 20 poslovnica diljem Istre, te kod naših vjernih poslovnih partnera kojima svakoga dana dostavljamo svježe proizvode na više od 500 lokacija.

 

Kada već možete birati, birajte domaću, provjerenu kvalitetu – odaberite Brionka proizvode.

 

 

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra