Fina Brionkina peciva koja ce vam sasvim sigurno popraviti dan

Ponekad se niti najukusniji i najraskošniji obroci ne mogu mjeriti sa zadovoljstvom koje pružaju vrhunski pekarski proizvodi pripremljeni prema originalnim recepturama i od pomno odabranih sastojaka. U Brionkinim prodavaonicama svakodnevno možete pronaći širok izbor ukusnih i hranjivih peciva sa slatkim ili slanim nadjevom koja će vam barem na trenutak popraviti dan, a vašem tijelu osigurati važan izvor energije za sve aktivnosti koje vas očekuju.

 

Uživajte u kvalitetnim croissantima, pecivima od dizanog i lisnatog tijesta s raznim punjenjima, počastite se neodoljivim domaćim krafnama s okusom vanilije, čokolade ili s voćnim nadjevom i probajte zavodljive štrudle s jabukom, višnjom, makom ili sirom. Bez obzira tražite li ukusan jutarnji zalogaj, desert ili pak međuobrok, koji će istovremeno impresionirati vaše nepce i utažiti vašu glad, Brionkina fina peciva definitivno su najbolji izbor za vas.

 

Uvijek svježa, pripremljena tako da zadovoljavaju čak i najviše pekarske standarde, Brionkina peciva osvojit će vas zavodljivim mirisima i bogatim okusom te pružiti vašim osjetilima razlog za zadovoljstvo u bilo kojoj situaciji i u bilo koje doba dana. Potražite stoga slasne pekarske proizvode u Brionkinim prodavaonicama i prepustite se malim trenucima čistog užitka.

 

 

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra