Domaći Brionkini keksi odlično će se složiti uz kavu ili čaj!

Čaj i kava napitci su koji često nezaobilazno sa sobom donose potrebu za malim laganim zalogajima koji će upotpuniti naše iskustvo uživanja u raznim aromama i okusima. Malo što može zaokružiti taj ritual, bio on jutarnji, večernji ili se radi o međuobroku, kao domaći keksi iz Brionkine ponude. Osim toga, brojni nutricionisti preporučuju konzumirati barem nekoliko zalogaja prije ispijanja kave, a prhki i ukusni Brionkini keksi zasigurno će zadovoljiti vaše prehrambene potrebe, pružajući vam pored toga i specifičan okus domaćih, ručno rađenih keksa.

 

Iz Brionkine bogate ponude stoga izdvajamo neodoljive tradicionalne istarske slastice kao što su biškoti, cukerančići, fritule, kroštule i dobro poznate vanilin kiflice, ali i kekse s punjenjem poput margarita, kiflica s marmeladom i orasima te breskvica.

 

Prepoznatljivi Brionkini keksi pripremaju se od pažljivo odabranih domaćih sastojaka prateći originalne recepture, a sve to kako bi zadovoljili baš svačije nepce. Potražite i Vi proizvode koji će se okusima i aromama savršeno uklopiti uz kavu ili čaj i započnite svoj dan na najbolji mogući način.

 

 

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra