Desert za Valentinovo - iskažite ljubav kreativnim Brionkinim slasticama

Proslava Valentinova gotovo je nezamisliva bez prigodne slastice koja će upotpuniti doživljaj i u kojoj će zaljubljeni zajedno uživati. Osim uobičajeno bogate ponude slastičarskih proizvoda, Brionka povodom dana zaljubljenih osmislila je i posebne slastice koje će zasigurno pridonijeti ugodnoj atmosferi.

 

U Brionkinim prodavaonicama tako možete potražiti tortu "Valentino" u obliku srca, pripremljenu od svijetlog i tamnog biskvita te neodoljive čokoladne kreme, s biljnim šlagom ili čokoladnom glazurom, ali i popularne "Breskvice" te mali "Minjon" također u prigodnom obliku srca. Naše slastice pripremljene su od pomno odabranih, kvalitetnih sastojaka, inspirirane tradicionalnim recepturama i maštom vrhunskih slastičara te su upravo zato najbolji izbor za desert u sklopu romantične večere ili pak malog slatkog iznenađenja kojeg ćete prirediti voljenoj osobi.

 

Ništa ne govori glasnije “volim te” od zavodljivih slastica koje izgledom simboliziraju ljubav, a okusom i aromama zadovoljavaju baš svačije nepce. Ovog Valentinova nemojte ništa prepustiti slučaju, već posjetite Brionkine prodavaonice i odaberite najbolje torte i kolače za ovu posebnu prigodu.

 

 

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra