O NAMA

PAR RIJEČI O NAMA

Pružiti stanovnicima i posjetiteljima Hrvatske najbolje pečenje s poviješću od preko 75 godina

Preko 75 godina iskustva s naglaskom na ručni rad i tradicionalnu recepturu

Stvaranje novih radnih mjesta diljem Hrvatske uz širenje našeg proizvoda među onima koji uživaju u najboljim

NAŠA MISIJA

NAŠE VRIJEDNOSTI

Naš cilj

Uz tradiciju dužu od 75 godina, više od 200 zaposlenih i na 25 vlastitih prodajnih mjesta te više od 200 veleprodajnih partnera, možemo sa sigurnošću reći da je Brionka vodeći istarski i u top 10 hrvatskih proizvođača pekarskih i slastičarskih proizvoda.

O NAMA

godina hranimo Istru

prodavaonice

ruku mijesi tijesto

pekarskih i slastičarskih proizvoda

75

25

200

200+

Brionka je vodeći istarski proizvođač i opskrbljivač  u okvirima pekarske, slastičarske i tjesteničarske djelatnosti.

 

Od samih početaka 1942. godine pa do danas, poduzeće se gradilo u skladu s potrebama i zahtjevima potrošača te se odlikuje prepoznatljivom kvalitetom svojih proizvoda. Danas je to suvremeno organiziran sustav koji sinergijom tradicije i modernih tehnologija udovoljava svim zahtjevima i potrebama, kako maloprodajnog, tako i veleprodajnog tržišta, za prvenstveno pekarskim i slastičarskim proizvodima.

 

Priprema naših proizvoda uključuje pažljivo odabrane domaće kvalitetne sastojke, izvornu recepturu te mnogo truda i ručnog rada naših vrijednih radnika.

 

Naši pekarski i slastičarski majstori u neprestanoj su potrazi za novim proizvodima, oblicima i kombinacijama uz različite sastojke, a sve kako biste osjetili ono najbolje iz Brionke.

pogledaj naše proizvode

Tvrtka proizvodi širok asortiman s više od 200 vrsta pekarskih i slastičarskih proizvoda te tjestenine koje svakodnevno dostavlja na adrese oko 500 lokacija brojnih poslovnih partnera.  Dugi niz godina tvrtka uživa povjerenje širokog spektra kupaca: od velikih trgovačkih lanaca, preko turističkih poduzeća, do javnih institucija, škola, vrtića, staračkih domova i malih trgovačkih obrta. Dodatnu bliskost s tržištem tvrtka ostvaruje kroz vlastitu maloprodajnu mrežu. Danas je to mreža s više od 20 maloprodajnih jedinica na atraktivnim lokacijama u cijeloj Istri.

 

Treba naglasiti i da je cjelokupan tehnološki proces proizvodnje pod posebnim nadzorom, koji jamči visoku razinu organoleptičke i mikrobiološke kvalitete Brionkinih proizvoda, što su prepoznali i brojni vjerni kupci. Kontrola proizvoda obavlja se u specijaliziranim ovlaštenim ustanovama.

 

Redovito se obavlja kontrola mikrobiološke čistoće svih naših proizvodnih pogona i prodajnih objekata. Osim toga, svi su naši radnici pod redovitim zdravstvenim nadzorom.

Ovakva kontinuirana kontrola kakvoće i zdravstvene ispravnosti svih sirovina i poluproizvoda daje za rezultat siguran gotov proizvod visoke kvalitete, u kojeg kupac može imati potpuno povjerenje.

Uveli smo standard HACCP, sa svrhom maksimiziranja kvalitete naših proizvoda i povećavanja zadovoljstva i sigurnosti naših kupaca.

 

Da bi zadržali i povećali udio na tržištu, tvrtka ima za cilj nastaviti stvaranje i njegovanje partnerskih odnosa sa svojim klijentima.

 

Nastavit će se isticati po kvaliteti, stvarati nove inovativne proizvode, održavati snažan i prepoznatljiv brand u pekarskoj industriji te povećati broj vlastitih maloprodajnih trgovina na atraktivnim lokacijama.

Recenzije

ŠTO DRUGI KAŽU O NAMA?

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra