NOVOSTI

Brionka je vodeći istarski proizvođač pekarskih i slastičarskih proizvoda koji već punih 75 godina zadovoljava sve potrebe regionalnog tržišta za kontroliranom kvalitetom proizvoda iz svoje djelatnosti.

Tradicionalna 25. izložba hrane i pića HISTRIA 2018. po prvi put u svojoj povijesti održala se na otvorenom, i to u samom središtu Pule, na Giardinima.

Tradicionalna 25. izložba hrane i pića HISTRIA 2018. po prvi put u svojoj povijesti održala se na otvorenom, i to u samom središtu Pule, na Giardinima.

Povodom 71. obljetnice pogibije pulskih antifašista Lina Marianija, Antonija Salgarija i Marija Lussija,danas su položeni vijenci na spomeniku u Tršćanskoj ulici, pored Brionke ...

Potraga za novim proizvodima, oblicima i kombinacijama različitih sastojaka, naše slastičarske majstore dovela je do neodoljivih slatki i zdravih proizvoda ...

Brionka d.d. osvojila je dvije zlatne i jednu brončanu medalju za svoje proizvode povodom valorizacije „HPK – Hrvatska pekarska kvaliteta“.

Brionka caffe i novo prodajno mjesto nalaze se u Puli, Koparska ulica 64 (naselje Šijana, prizemlje bivše robne kuće "Standa"). Povodom 70. obljetnice pogibije pulskih antifašista Lina Marianija, Antonija Salgarija i Marija Lussija, danas su položeni vijenci na spomeniku u Tršćanskoj ulici, pored trgovine Brionka ...
Ovog vikenda Brionka je ispunila svoj cilj, zadovoljstvo i osmijeh svih izlagača i posjetitelja 12. dana mladog maslinovog ulja u Vodnjanu. Oduševljenje posjetitelja i izlagača provjerite u fotogaleriji, a dio atmosfere pogledajte u videozapisu. Za 12. dane mladog maslinovog ulja u Vodnjanu, stručni tim „Brionke“ osmislio je i proizveo posebnu vrstu kruha „Oliva“ i peciva „Oliveta“. Od danas svoje omiljene proizvode iz Brionke potražite na našem novom prodajnom mjestu koje se nalazi na adresi Tomasinijeva ulica 32 (tržnica Veruda), Pula. Povodom Dana kruha posjetite naša prodajna mjesta i iskoristite priliku za povoljniju kupovinu Vašeg omiljenog kruha.

1

2

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra