NOVOSTI

Pinca je tradicionalni proizvod koji je u Istri simbol Uskrsa i neizostavan je dio uskršnjeg stola, premda je u današnje vrijeme dostupna u trgovinama tijekom cijele godine.

 

 

Više od 57 godina iskustva u pripremanju najukusnije tjestenine rezultiralo je brojnim nagradama na gastro natjecanjima.

Brionka je vodeći istarski proizvođač pekarskih i slastičarskih proizvoda, čemu treba dodati još i proizvodnju tjestenine koja je neizostavni dio istarske kuhinje.

Svakoga dana vrijedni Brionkini djelatnici pripremaju brojne neodoljive proizvode prema domaćim recepturama, među ostalim i ...

Proslava Valentinova gotovo je nezamisliva bez prigodne slastice koja će upotpuniti doživljaj i u kojoj će zaljubljeni zajedno uživati.

Čaj i kava napitci su koji često nezaobilazno sa sobom donose potrebu za malim laganim zalogajima koji će upotpuniti naše iskustvo uživanja u raznim aromama i okusima.

3. siječnja 1947. godine radnici tadašnjeg elektromlina „Sansa“ bili su odlučni u namjeri da spriječe otimanje vrijednih strojeva koji su ...

Ponekad se niti najukusniji i najraskošniji obroci ne mogu mjeriti sa zadovoljstvom koje pružaju vrhunski pekarski proizvodi ...

Blagdani pred nama predstavljaju vrijeme radosti i veselja, opuštanja u krugu obitelji i prijatelja, ali isto tako i uživanje u raskošnom blagdanskom stolu.

Pekara Brionka najveći je istarski proizvođač pekarskih i slastičarskih proizvoda, a svoju uglednu reputaciju i mjesto za stolom u gotovo ...

Često niste u prilici sami pripremiti tortu ili kolače za posebne prigode ili pak očekujete velik broj gostiju i našli ste se u panici?

Osim za obiteljskim stolom, Brionkini proizvodi postali su omiljeni obrok ili međuobrok brojnim školarcima i roditeljima koji žele biti sigurni da njihova djeca imaju provjereno zdrave i ukusne obroke.

Ljetna zabava na vodi često zna biti poprilično iscrpljujuće iskustvo koje zahtjeva zdrave zalogaje kojima ćemo napuniti svoje tijelo dodatnom energijom kako bismo cijeloga dana mogli nesmetano uživati u plivanju ...

Brionka je vodeći istarski proizvođač pekarskih i slastičarskih proizvoda koji već punih 75 godina zadovoljava sve potrebe regionalnog tržišta za kontroliranom kvalitetom proizvoda iz svoje djelatnosti.

Tradicionalna 25. izložba hrane i pića HISTRIA 2018. po prvi put u svojoj povijesti održala se na otvorenom, i to u samom središtu Pule, na Giardinima.

Tradicionalna 25. izložba hrane i pića HISTRIA 2018. po prvi put u svojoj povijesti održala se na otvorenom, i to u samom središtu Pule, na Giardinima.

1

2

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra