Blagdani s Brionkom - više od 75 Božića u nizu slavimo s vama!

Blagdani pred nama predstavljaju vrijeme radosti i veselja, opuštanja u krugu obitelji i prijatelja, ali isto tako i uživanje u raskošnom blagdanskom stolu. Ukusni specijaliteti i slatke delicije nezaobilazni su dio blagdana, a uz pekarske i slastičarske proizvode Brionka cijeli taj gurmanski doživljaj možete prenijeti na sasvim jednu novu razinu.

 

U pekarama Brionka potražite uvijek svježi i mirisni domaći kruh koji će savršeno upotpuniti vašu božićnu trpezu i biti idealan pratitelj raznim neodoljivim zalogajima. Birajte između čak 60 različitih vrsta kruha koje pripremamo prema originalnim recepturama te pronađite onaj koji će se najbolje složiti s vašim blagdanskim menijem. Naravno, blagdane je nemoguće zamisliti i bez raznih slastica, stoga smo za vas pripremili širok izbor domaćih torti i kolača koje svakodnevno pripremaju naši vrijedni i iskusni slastičari.

 

Uživajte u blagdanskom doživljaju na jedan poseban i zavodljiv način - odaberite Brionka pekarske i slastičarske proizvode koji će zadovoljiti baš svačije ukuse i s kojima će vaš božićni stol biti uistinu potpun.

 

Sretne i ugodne blagdane želi Vam vaša pekara Brionka!

 

 

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra