Širok izbor Brionkinih kreativnih torti i ukusnih kolača za sve Vaše posebne prigode

Često niste u prilici sami pripremiti tortu ili kolače za posebne prigode ili pak očekujete velik broj gostiju i našli ste se u panici? Ne morate brinuti jer Brionka, osim svježeg kruha i peciva, u svojoj bogatoj ponudi ima i širok izbor slastica, od neodoljivih torti do raznih vrsta kolača.

 

Slastice, kao i pekarske proizvode, pripremamo isključivo od pomno odabranih sastojaka i prema originalnim recepturama, a sve to kako bismo vašim osjetilima pružili jedan poseban doživljaj na nepcu. Bez obzira tražite li kreativno pripremljene torte za rođendane, vjenčanja, obljetnice ili neke druge posebne prigode, ili se pak jednostavno želite počastiti malim slatkim delicijama, Brionka će se pobrinuti da uživate u svakom zalogaju.

 

U našoj bogatoj ponudi pronaći ćete sasvim sigurno nešto po svom ukusu. Naručite torte raznih oblika i okusa, čokoladnih, kremastih ili onih s voćnim notama, ali i poznate vrste kolača poput Schwarzwald, kokos, rum i Rafaelo kocki, krempita i pita, ukusnih kolača od mrkve ili bundeve te brojnih dugih slastica koje će sasvim sigurno zadovoljiti sva vaša osjetila.

 

Odaberite torte i kolače iz Brionkine ponude pripremljene prema tradicionalnim receptima i uživajte u raskošnim okusima i aromama u svakoj prigodi.

 

 

BRIONKA dioničko društvo za proizvodnju pekarskih i brašneno-konditorskih proizvoda

BRIONKA d. d.

Tršćanska 35, 52100 Pula

Matični broj: 03244024

Trgovački sud u Rijeci

KRISTIJAN ANIĆ

ZAGREBAČKA BANKA d.d. Zagreb

HR2923600001102653944

©2018 d.istra